True

Managed serviceprovider True is opgericht in 2000 en een van de grootste aanbieders op het gebied van digitale werkomgevingen in Nederland. 

True integreert en onderhoudt meer dan 400 bedrijfsspecifieke applicaties binnen meer dan 6500 digitale werkplekken vanuit private- en hybride cloudomgevingen. Met de managed operaties van True krijgen organisaties maximale grip op de werkomgeving. True neemt het technisch beheer uit handen - van toegang tot het gebruik van ICT -. De specialisten van True zijn iedere dag bezig om de applicaties en data sneller aan de medewerker te serveren. Medewerkers kunnen altijd, overal en met elk gewenst device toegang krijgen tot de werkomgeving. IT-afdelingen houden grip met slimme regietools die veiligheid, compliance en schaalbaarheid binnen de werkomgeving borgen. True is specialist binnen onder andere de zorg, finance, logistiek, retail & educatiebranche. Er zijn circa 120 mensen in dienst bij True. 

True beschikt over een ISAE 3402 type 1 en 2 verklaringen (internationale standaard voor outsourcing), ISO 27001- en ISO 9001-certificaten (informatiebeveiliging) en NEN 7510 beoordelingen (informatiebeveiliging voor de zorg). In combinatie met meer dan 17 jaar ervaring en een dedicated supportteam is het uitbesteden van IT in vertrouwde handen. Naast digitale werkomgevingen biedt True ook geoptimaliseerde webomgevingen aan waarmee missiekritische hostingomgevingen op maat worden afgestemd met de businessprocessen van opdrachtgevers. Kijk voor meer informatie op https://www.true.nl.True