Gepubliceerd op 23 september 2024

New York Pizza zet zich in voor de Cruyff Foundation en doneert een mooi bedrag aan de Johan Cruyff Foundation voor de bouw van een nieuw Cruyff Court! Deze bijdrage komt voort uit een succesvolle campagne waarbij klanten bij aankoop van een actiepizza €1 doneerden aan de Foundation.

Een missie om kinderen te laten sporten 

New York Pizza is meer dan alleen een bezorger van de lekkerste pizza’s; zij  zijn een merk dat gelooft in de kracht van samenkomen en sporten. Oprichter en voormalig CEO, Philippe Vorst legt uit: “Bij New York Pizza vinden we het belangrijk dat jongeren de kans krijgen om vrienden te maken en met elkaar te sporten. Daarom ondersteunen we graag initiatieven zoals de Cruyff Courts, die jongeren een veilige plek bieden om te bewegen en zich te ontwikkelen.” 

Een symbolische cheque-overhandiging 

Op donderdag 5 september werd de cheque symbolisch overhandigd aan de Johan Cruyff Foundation op een van de bestaande Cruyff Courts. Het nieuwe Cruyff Court zal naar verwachting in Amsterdam komen te liggen. De Cruyff Foundation is momenteel in gesprek met de gemeente Amsterdam om een geschikte locatie te vinden. 

Lees hier meer over de samenwerking met New York Pizza