Gepubliceerd op 24 juli 2024

Afgelopen week vond de vierde editie van de Koeman Cup plaats, georganiseerd door Fundación Sportium, een golf- en padeltoernooi voor het goede doel en in samenwerking met onze ambassadeur, Ronald Koeman.

Voor het derde opeenvolgende jaar was de Cruyff Foundation het goede doel van dit toernooi. Alle tijdens deze editie ingezamelde fondsen, die wederom plaatsvond op de Club de Golf Barcelona, zullen gaan naar de sportprojecten voor kinderen met een handicap die de Cruyff Foundation over de hele wereld uitvoert. 

Whats App Image 2024 07 23 at 16 47 36

De Koeman Cup door Fundación Sportium, die bestond uit twee competities; één golf en één padel, werd bijgewoond door meer dan 150 deelnemers uit verschillende landen met als doel fondsen te werven en te helpen de sociale Legacy van Johan Cruijff levend te houden. 

5 KC

Ronald Koeman, ambassadeur van de Cruyff Foundation: ‘De geest van het evenement is om samen te komen met voormalige collega's en vrienden uit de sportwereld om plezier te hebben, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een goed doel’. 

Het evenement begon op donderdag 18 juli met een welkomstdiner voor de deelnemers en ging verder op vrijdag 19 juli met de start van het toernooi. Zodra het toernooi voorbij was, werd de afsluitende lunch gehouden met de uitreiking van prijzen aan de winnaars van beide competities. Ten slotte maakte Ronald Koeman zelf het ingezamelde bedrag bekend  dat werd opgehaald voor de Cruyff Foundation en onze projecten.

10 KC